Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Bloemenhoning (vloeibaar)

€ 6,89

Inhoud: 350 gram
Artikelnummer: 1150
EAN: 8715646005648
Productinformatie "Bloemenhoning (vloeibaar)"

Dompel jezelf onder in de natuurlijke zoetheid van Bloemenhoning. Onze bloemenhoning is een 100% natuurlijke honing en komt rechtstreeks van de imker. De honing is afkomstig van verschillende soorten bloemen uit gemengde EU- en niet EU-landen. Deze klassieke honing is de meest bekende honingsoort die er is en dat is niet voor niets.


Smaak

De smaak van bloemenhoning is over het algemeen heel neutraal. Dat komt omdat deze soort van verschillende soorten nectar gemaakt wordt. De pure en natuurlijke smaak zorgt ervoor dat deze honing enorm veelzijdig is en daarom ook zeer geliefd is. Bijna iedereen lust deze soort wel. Ervaar ook zelf de kenmerkende subtiele zoetheid van onze bloemenhoning.

Textuur

Net zoals bij onze lindehoning en acaciahoning is de bloemenhoning vloeibaar van textuur. Deze honing kristalliseert niet snel en dat maakt het eenvoudig te mengen voor het toevoegen van een natuurlijke zoetheid aan verschillende recepten.

Hoe is bloemenhoning te gebruiken?

Wist je al dat deze honingsoort zelfs als middel tegen hooikoorts gebruikt kan worden? Door het regelmatig consumeren van de bloemenhoning kunnen de klachten van hooikoorts verminderen.


Voeg onze bloemenhoning toe aan je dagelijkse routine als een gezonde zoetstof voor broodbeleg, thee, koffie of yoghurt. Deze veelzijdige honing versterkt de smaken in desserts en drankjes. Uiteraard is deze gezonde honing ook als suikervervanger te gebruiken.

Productlijn: Honing rechtstreeks van de imker
Thema: Past in een gezonde leefstijl
Ingrediëntendeclaratie: honing
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 gram
Energie (kJ): 1265
Energie (kcal): 302
Vetten (gr): 0
W.v. verzadigde vetzuren (gr): 0
Koolhydraten (gr): 75,1
W.v. suikers (gr): 75,1
Eiwitten (gr): 0,4
Zout (gr): 0