Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Aanmaaklimonade

De beste dorstlesser op zomerse dagen!
Groot en klein maken we altijd blij met een heerlijk glas limonade. Liefst met ijsblokjes en een rietje.

Onze weckflessen limonade produceren we van echte vruchtensappen. Puur natuurlijk dus!

Oma's recept is intussen een echte klassieker die we niet meer kunnen wegdenken. Heerlijke smaken en mooie flessen. Gewoon ouderwets goed!
Filter
2454
Vruchtensiroop zwarte bes in weckfles
Ontdek de heerlijke smaak van deze Zwarte Bessen Vruchtensiroop, een ambachtelijk bereide “zwarte bessen” siroop zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Deze verrukkelijke siroop komt rechtstreeks van Jammakerij 't Siepje, een toonaangevende Zeeuwse productiekeuken.Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten uit Zeeland, belichaamt deze zwarte bessen siroop de authentieke smaak van de regio. De diepe, rijke kleur van zwarte bessen wordt behouden zonder kunstmatige toevoegingen, waardoor je een puur en natuurlijk drankje hebt om van te genieten.Elke weckfles bevat 350 ml zwarte bessen siroop, afgesloten met een handige beugeldop voor behoud van versheid en gebruiksgemak. Bestel nu en ontdek de perfecte combinatie van heerlijkheid en lokale kwaliteit!

Inhoud: 350 milliliter

€ 5,65
3100
Oma's Recept limonade citroen
Duik in de tijdloze smaak van Oma's Grenadine Limonade, een heerlijke ouderwetse siroop met de limonade smaak van vroeger. Elk glas brengt je terug naar nostalgische momenten. Deze ambachtelijke grenadine limonade is niet alleen een traktatie voor je smaak maar ook een mooie toevoeging voor aan je tafel.Oma’s grenadine limonade is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en geeft hierdoor een authentieke grenadine-smaak. Eén fles is voldoende voor wel 25 glaasjes limonade, waardoor het perfect is voor gezellige bijeenkomsten.Ontdek de veelzijdigheid van Oma's Grenadine Limonade in verschillende toepassingen. Meng het met water voor een klassieke grenadine limonade, voeg een scheutje toe aan karnemelk voor een extra frisse twist, of gebruik het als dressing over ijs, pudding of door yoghurt. Zo maak jij je eigen unieke ervaring.Naast Oma’s grenadine limonade hebben we ook andere smaken in ons assortiment, zoals reine claude, sinaasappel, citroen, framboos, aardbei en cranberry. Bestel nu en ontdek zelf de heerlijke smaken van Oma's Limonade.

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3102
Oma's Recept limonade sinaasappel
Oma’s Sinaasappel Limonade, dat is ambachtelijk genieten. Laat je verrassen door deze heerlijke verfrissende sinaasappel siroop volgens het ouderwetse recept. Deze ambachtelijke limonade, verpakt in een schitterende glazen fles, is niet alleen een perfect cadeau om te geven, maar ook een genot om zelf te drinken.Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, levert deze sinaasappel siroop een rijke en authentieke. Eén enkele fles is voldoende voor maar liefst 25 glaasjes limonade!Oma's Sinaasappel Limonade kun je divers toepassen. Zo kun je deze siroop uiteraard samenvoegen met water voor een klassieke sinaasappellimonade. Of je kunt een scheutje toevoegen aan je karnemelk voor een extra frisse twist. Wist je al dat deze limonade zelfs bij desserts gebruikt kan worden? Denk hierbij aan dressing over ijs, pudding of door yoghurt.Naast Oma’s sinaasappel limonade hebben we ook andere smaken in ons assortiment, zoals reine claude, grenadine, citroen, framboos, aardbei en cranberry. Allemaal getransformeerd met dezelfde ambachtelijke zorg die Oma's recepten uniek maakt. Ontdek het zelf!

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3104
Oma's Recept limonade grenadine
Duik in de tijdloze smaak van Oma's Grenadine Limonade, een heerlijke ouderwetse siroop met de limonade smaak van vroeger. Elk glas brengt je terug naar nostalgische momenten. Deze ambachtelijke grenadine limonade is niet alleen een traktatie voor je smaak maar ook een mooie toevoeging voor aan je tafel. Oma’s grenadine limonade is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en geeft hierdoor een authentieke grenadine-smaak. Eén fles is voldoende voor wel 25 glaasjes limonade, waardoor het perfect is voor gezellige bijeenkomsten. Ontdek de veelzijdigheid van Oma's Grenadine Limonade in verschillende toepassingen. Meng het met water voor een klassieke grenadine limonade, voeg een scheutje toe aan karnemelk voor een extra frisse twist, of gebruik het als dressing over ijs, pudding of door yoghurt. Zo maak jij je eigen unieke ervaring. Naast Oma’s Grenadine Limonade hebben we ook andere smaken in ons assortiment, zoals reine claude, sinaasappel, citroen, framboos, aardbei en cranberry. Bestel nu en ontdek zelf de heerlijke smaken van Oma's Limonade.

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3106
Oma's Recept limonade reine claude
Laat je verrassen door de authentieke smaak van Oma's Reine Claude Limonade, een heerlijke siroop volgens Oma’s traditionele recept. Deze ambachtelijke reine claude limonade is een mooie toevoeging aan elke gelegenheid.Met natuurlijke ingrediënten biedt deze siroop een rijke, authentieke smaak van Reine Claude pruimen. Eén fles is voldoende voor maar liefst 25 verfrissende glaasjes limonade!Ontdek de veelzijdigheid van Oma's Reine Claude Limonade in verschillende toepassingen. Zo kun je kiezen om de reine claude limonade te mengen met water voor een klassieke limonade. Maar je kunt deze limonade ook toevoegen aan karnemelk voor een extra frisse twist. Maar voel je niet beperkt tot drinken, de reine claude limonade is ook te gebruiken als dressing over ijs, pudding of door de yoghurt.Naast Oma’s Recept reine claude limonade hebben we ook andere smaken in ons assortiment, zoals grenadine, sinaasappel, citroen, framboos, aardbei en cranberry. Bestel nu en ervaar de tijdloze smaak van Oma's Reine Claude Limonade - een ode aan de tradities van authentieke limonade bereiding!

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3108
Oma's Recept limonade frambozen
Ontdek de heerlijke smaak van Oma's Frambozen Limonade, een frisse aanmaaklimonade gemaakt volgens een ouderwets plattelands recept! Deze ambachtelijke limonade is een mooie toevoeging aan elke gelegenheid.Elke fles Oma's Frambozen Limonade is goed voor maar liefst 25 glaasjes limonade. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog zuinig. Maar voel je niet beperkt tot drinken. Deze limonade is ook heerlijk als dressing over ijs, pudding of door de yoghurt.Wat deze limonade zo speciaal maakt? De nostalgische flessen van Oma’s limonade zijn meer dan alleen verfrissend; ze bevatten een verhoogd gehalte aan vruchtensap, waardoor de limonades nog natuurlijker smaken. Geniet van de tijdloze smaak van Oma's limonades, die jouw limonade-ervaring naar een hoger niveau tilt.Naast Oma’s Recept frambozen limonade hebben we ook andere heerlijke smaken in ons assortiment, zoals grenadine, sinaasappel, citroen, reine claude, aardbei en cranberry. Bestel nu en ervaar zelf de ambachtelijke smaak van deze frambozen limonade, een ware traditionele dorstlesser.

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3110
Oma's Recept limonade cranberry
Verken de verrukkelijke smaak van Oma's Recept Cranberry Limonade, een verfrissende aanmaaklimonade met een vleugje nostalgie. Gemaakt volgens ouderwets plattelands recept! Deze ambachtelijke cranberry limonade is de perfecte keuze voor liefhebbers van traditionele verfrissing.Elke fles Oma's Cranberry Limonade is goed voor maar liefst 25 glaasjes. Maar beperk je niet tot drinken; gebruik deze limonade ook als een smaakvolle dressing over ijs, pudding of door de yoghurt.Wat deze cranberry limonade zo bijzonder maakt? De nostalgische flessen van Oma's limonade zijn niet alleen verfrissend, maar bevatten ook een verhoogd gehalte aan vruchtensap, waardoor de limonade nog natuurlijker smaakt.Naast Oma’s Recept cranberry limonade hebben we ook andere heerlijke smaken in ons assortiment, zoals grenadine, sinaasappel, citroen, reine claude, aardbei en frambozen. Bestel nu en ervaar zelf de ambachtelijke smaken van Oma’s Recept limonade, een ware traditionele dorstlesser!

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
3112
Oma's Recept limonade aardbeien
Ervaar de zomerse verfijning met Oma's Recept aardbeien limonade, een onweerstaanbare aanmaaklimonade doordrenkt met de betoverende smaak van rijpe aardbeien. Geïnspireerd door een tijdloos familierecept, voegt deze ambachtelijke limonade een heerlijke touch toe aan iedere gelegenheid.Elke fles Oma's aardbeien limonade is goed voor maar liefst 25 glaasjes, waardoor het niet alleen genot brengt, maar ook economisch gezien een goede keuze is! Maar beperk de veelzijdigheid niet tot drinken. Gebruik het als een smaakvolle dressing over ijs, pudding, of roer het door de yoghurt voor een verrassende twist.Wat deze limonade extra bijzonder maakt? De nostalgische flessen van Oma's limonade bieden niet alleen verfrissende tonen, maar ook een verhoogd gehalte aan puur aardbeiensap, waardoor de limonade een natuurlijke en authentieke smaak behoudt.Naast Oma’s Recept aardbeien limonade hebben we ook andere heerlijke smaken in ons assortiment, zoals grenadine, sinaasappel, citroen, reine claude, cranberry en frambozen. Bestel nu en ervaar zelf de ambachtelijke smaken van Oma’s limonade, een ware traditionele dorstlesser!

Inhoud: 70 centiliter

€ 9,29
4810
Weckfles vruchtensiroop aardbeien
Beleef de tijdloze traditie met JanBax Weckfles Vruchtensiroop Aardbeien. Onze weckfles bestaat uit 330 ml puur natuurlijke aardbei limonade, vrij van e-nummers en doordrenkt met de heerlijke frisheid van gezonde dorstlessers. Met toewijding bereid volgens grootmoeders recept: ‘We roeren nog met de pollepel en schenken het kokend heet, heerlijk geurend mengsel zo in de fles’.Op de eerste plaats zetten we huisgemaakte kwaliteit. De authentieke, ambachtelijke bereidingswijze is daarbij onze troef. En dit is terug te vinden bij onze aardbei limonade siroop. Deze weckfles herbergt meer dan alleen smaak; het is een symbool van authentieke ambacht en zorgvuldige bereiding. Met de aardbeien limonadesiroop van JanBax, die een verhouding van 53% fruit heeft, geniet je niet alleen van een drankje, maar van een stukje erfgoed in elke slok. Neem de tijd, geniet en deel het ambacht met JanBax Weckfles Vruchtensiroop Aardbeien - een verfijnde smaakbeleving zoals geen ander! In ons assortiment vind je naast de heerlijke JanBax Aardbei Limonade ook andere smaakvolle varianten, waaronder citroen-limoen, bosvruchten en rode kersen.

Inhoud: 330 milliliter

€ 5,59
4820
Weckfles vruchtensiroop rode kersen
Een puur natuurlijke Rode Kersen Limonade. In elke 330 ml proef je puur natuurlijke verfrissing, zonder e-nummers en doordrenkt met de heerlijke frisheid van gezonde dorstlessers. Onze weckfles wordt met toewijding bereid volgens grootmoeders recept, waarbij we met de pollepel roeren en het kokend hete, geurige mengsel rechtstreeks in de fles schenken.Bij JanBax staat huisgemaakte kwaliteit op de eerste plaats, en deze authentieke, ambachtelijke benadering komt tot uiting in onze rode kersen limonadesiroop. Meer dan alleen smaak, deze weckfles symboliseert authentiek vakmanschap en zorgvuldige bereiding.Met een fruit verhouding van 47% geniet je niet alleen van een drankje, maar van een erfgoed in elke slok. Neem de tijd, geniet van het ambacht en deel de unieke smaakbeleving van deze rode kersen siroop.In ons assortiment vind je naast de heerlijke JanBax Rode Kersen Limonade ook andere smaakvolle varianten, waaronder citroen-limoen, bosvruchten en aardbeien.

Inhoud: 330 milliliter

€ 5,59
4825
Weckfles vruchtensiroop bosvruchten
Een puur natuurlijke Bosvruchten Limonade. Deze weckfles heeft een inhoud van 330 ml aan pure natuurlijke verfrissing. Deze limonade siroop is vrij van e-nummers. Met toewijding bereid volgens grootmoeders recept, waarbij het kokend hete, heerlijk geurende mengsel met de pollepel in de fles wordt geschonken.Bij JanBax is huisgemaakte kwaliteit onze prioriteit, en de authentieke, ambachtelijke benadering komt tot uiting in onze bosvruchten limonade siroop. Meer dan alleen smaak, deze weckfles belichaamt het symbool van authentiek vakmanschap en zorgvuldige bereiding.Met een fruit verhouding van 53% geniet je niet alleen van een drankje, maar ook van een stukje erfgoed in elke slok. Neem de tijd, geniet van het ambacht en deel de unieke smaakbeleving van JanBax Weckfles Vruchtensiroop Bosvruchten.In ons assortiment vind je naast de heerlijke JanBax Bosvruchten Limonade ook andere smaakvolle varianten, waaronder citroen-limoen, rode kersen en aardbeien.

Inhoud: 330 milliliter

€ 5,59
4830
Weckfles vruchtensiroop limoen-citroen
Op zoek naar een heerlijk verfrissende limoen citroen siroop? Ga dan voor onze Weckfles Vruchtensiroop Limoen-Citroen. In elke 330 ml proef je pure natuurlijke verfrissing. Met toewijding bereid volgens grootmoeders recept, waarbij het kokend hete, geurige mengsel met de pollepel in de fles wordt geschonken.Bij JanBax staat huisgemaakte kwaliteit voorop, en deze authentieke, ambachtelijke benadering komt tot uiting in onze limoen-citroen limonadesiroop. Meer dan alleen smaak, belichaamt deze weckfles het symbool van authentiek vakmanschap en zorgvuldige bereiding.Onze limoen citroen siroop bestaat uit 53% fruit en bevat geen e-nummers. Zo kan je zorgeloos genieten van de perfecte balans tussen limoen en citroen, waarbij elke slok een verfrissende zucht van citrus biedt. Neem de tijd, geniet van het ambacht en deel de unieke smaakbeleving van JanBax Weckfles Vruchtensiroop Limoen-Citroen.In ons assortiment vind je naast de heerlijke JanBax Limoen Citroen Limonade ook andere smaakvolle varianten, waaronder bosvruchten, rode kersen en aardbeien.

Inhoud: 330 milliliter

€ 5,59