Wij houden van goed voedsel.
Géén grote installaties, géén machines, maar echte vakmensen die vol passie voedsel bereiden. Bij JanBax is dit de dagelijkse praktijk. Onze delicatessen bereiden we voornamelijk in onze eigen productiekeuken. In pannen op het open vuur, en het liefst roeren we met de pollepel. Waarom? Omdat we zo de mooiste kwaliteit en de allerbeste smaak kunnen garanderen.
1: Een goede basis
Een goed product begint met de juiste ingrediënten. En het liefst zo vers mogelijk. Zo werken we met echte hele vruchten - in plaats van pulpfruit. We vermijden aroma's en concentraten, en proberen zo dicht mogelijk bij de basis te blijven.
2: Een zorgvuldige bereiding
Géén grote installaties, géén machines, maar vakMENSEN die vol passie dagelijks ons voedsel bereiden. Niet alleen om het karakter te behouden, het levert vooral ook een directe bijdrage aan de 'bite' van een product. Zo proef je gegarandeerd hele aardbeien in onze intense 0% jam.
3: Een prachtige uitstraling
Een goed product verdient een mooie verpakking. We selecteren zelf prachtig glaswerk en kiezen bewust niet voor standaard potjes. Met mooie labels wordt het product afgewerkt, om het vervolgens te laten 'shinen' in de winkelschappen.