Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Bestelinformatie (zakelijk)

Als winkelier, horeca of groothandel bent u bij ons aan het juiste adres voor de levering van een compleet assortiment delicatessen. 

Winkeliers. Ons klantenbestand bestaat uit boerderijwinkels, speciaalzaken, groente- en fruitzaken, bakkers, slagerijen, kaasspeciaalzaken en campingwinkels. Ook de seizoensgebonden handel, waaronder kerstpakketsamenstellers, aspergebedrijven en dergelijken weten ons te vinden.

Horeca. Horecabedrijven zijn méér en méér op zoek naar lokaal geproduceerde producten met een eerlijk verhaal. Voor diverse horecabedrijven produceren wij ook op maat, bijvoorbeeld in grootverpakking voor gebruik in gerechten.

Groothandels. Ter versterking van het distributienetwerk leveren wij aan diverse partner-groothandels. Het betreft in deze altijd maatwerk om passende afspraken met elkaar te maken.

U bestelt gemakkelijk en eenvoudig via de zakelijke omgeving van onze webshop, maak uw keuze voor 'zakelijk' in de blauwe balk bovenaan de website. Eveneens is het mogelijk om per email of telefoon te bestellen.


Verzendtarieven voor zakelijke bestellingen:
  • Vanaf € 500,- excl. BTW: gratis levering
  • Tot € 500,- excl. BTW: € 27,95*
*M.u.v. rayon Goes, hiervoor gelden speciale tarieven.

Onze klanten waarderen onze betrouwbare leveringen en de hoge kwaliteit van onze producten. Spreekt u dit aan? Maak een account aan of neem direct contact op met onze salesmanager.


Carl de Gans (tel 06 13 26 79 51)
Salesmanager