Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Smaak op maat


U ziet het precies voor ogen: uw eigen recept, op de juiste wijze bereid en afgevuld in een mooie pot of fles. Maar wie doet zoiets? JanBax is uw specialist op het gebied van private labels. Kleine batches, grote batches. Wij regelen het!

Uw product in drie stappen

Wij zijn uw specialist van A tot Z. Van kwekerij tot winkelschap. Van recept-ontwikkeling tot aflevering.

Stap 1: het recept

Bij JanBax weten we als geen ander hoe belangrijk een goed recept is. Niet voor niets spreken we van een 'geheim' recept als we eenmaal het juiste hebben gevonden! 

Met onze chef-kok ontwikkelen we recepten in eigen huis. In de praktijk is dat veel proeven, bijstellen en nog eens proeven. In deze stap maken we een zorgvuldige selectie van de ingrediënten die we gaan gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat je de ingrediënten kunt herkennen in het eindresultaat: weet wat je eet.


Dennis Ligtvoet
(chef-kok/productontwikkeling)

Stap 2: de verpakking

Een goed product verdient een mooie verpakking. Hiervoor bieden we een uitgebreid assortiment glasverpakkingen. Prachtige, sierlijke flessen en stoere potten.
Het product wordt met mooie labels afgewerkt. Hiervoor bieden we een breed scala aan mogelijkheden. We zijn niet gebonden aan vaste etiketformaten of machine-instellingen.
Onze grafische vormgever kan desgewenst uw etiket vormgeven. Ook kunt u een eigen vormgeving aanleveren waarvoor wij vervolgens het drukwerk en de etikettering verzorgen.

Stap 3: de productie

Als u de bereiding van een product uit handen geeft, moet u 100% kunnen vertrouwen op de kwaliteit. En die garanderen we u.

Als productiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bereiden van de volgende productcategorieën:

  • fruitproducten waaronder: jam, dessertsaus, stroop, taartvulling en compote
  • mosterd, soepen en sauzen
  • alcoholische eiproducten en likorettes
  • noten, pinda's en zuidvruchten
Batchgroottes vanaf 100 stuks.

Biologisch gecertificeerdOvertuigd van onze aanpak?

Neem direct contact op met onze salesmanager en bespreek de mogelijkheden.


Carl de Gans (tel 06 13 26 79 51)
Salesmanager