• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Eierspecialiteit, alcoholisch slokje en ingemaakt

Een fluweelzacht drankje
De oorsprong van ons assortiment vindt zich in het product 'eierspecialiteit'. Een door JanBax B.V. zelf geschreven recept, na veel proeven verfijnd tot een fluweelzachte lepeldrank met echte Bourbon vanille! Verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder Brabants Genot, Boeren Genot en Boerderij Lekkernij. De ingrediënten van dit product zijn niet streekgebonden (Nederlandse eieren), maar het wordt sinds jaar en dag herkend als 'eigen' product in de verschillende regio's'.

Compleet assortiment met alcoholische slokjes en ingemaakte vruchten.
Filter
1602
Slokje in kruik babbelaar 10%
Laat je verrassen door Slokje Babbelaar - een heerlijke Zeeuwse babbelaar likeur, gegoten in een authentiek stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de traditionele smaak van Zeeuwse babbelaars, is een feest voor de smaakpapillen.Of je het nu puur geniet of als smaakvolle toevoeging aan je koffie of dessert gebruikt, Slokje Babbelaar biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het perfect voor diverse genietmomenten.De zeeuwse babbelaar likeur is vergelijkbaar met likorette maar met wat minder alcohol. Slokje Babbelaar is een veelzijdige likeur die perfect is voor persoonlijk genot en als geschenk voor vrienden, familie of collega's. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de klassieke slokje babbelaar variant, bieden we ook andere verrukkelijke varianten slokje koffie likeur koffie en slokje zoete drop likeur, allemaal gestookt volgens traditionele recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Of je nu een liefhebber bent van de traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een mooi assortiment aan diverse likeuren.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1606
Slokje in kruik koffie 10%
Laat je betoveren door Slokje Koffie - een heerlijke koffie likeur, gepresenteerd in een charmant stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de rijke aroma's van vers gezette koffie, belooft een waar genot.Of je het nu puur drinkt of juist gebruikt als smaakvolle toevoeging aan je favoriete koffie of dessert, Slokje Koffie biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten.Slokje koffie is vergelijkbaar met koffie likorette maar met wat minder alcohol. Qua smaak is dit product dus wel vergelijkbaar met koffie likorette. Slokje Koffie is een veelzijdige likeur die zowel voor persoonlijk genot als een geschenk voor vrienden, familie of collega's perfect is. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de koffie likorette variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Zoete Drop en Slokje Babbelaar. Elke variant is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1608
Slokje in kruik zoete drop 10%
Laat je verrassen door Slokje Zoete Drop in Kruik 10% - een heerlijke zoete drop likeur, gepresenteerd in een authentiek stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de intense smaak van zoete drop, belooft een ware smaakexplosie.Of je het nu puur drinkt of als smaakvolle toevoeging aan je favoriete dranken of desserts gebruikt, Slokje Zoete Drop biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten. Slokje drop valt met het alcohol percentage van 10% dus officieel niet onder de categorie likeur maar onder likorette. Likorettes zijn likeuren met een lager alcohol percentage, onder de 15%. De smaak is hetzelfde als een likeur maar de afdronk is zachter.Vergelijkbaar met zoete drop likorette maar met een subtiele twist, is Slokje Zoete Drop een veelzijdige likeur die perfect is voor persoonlijk genot en als geschenk voor vrienden, familie of collega's. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de Slokje Zoete Drop variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Koffie en Slokje Babbelaar. Elk product is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren en likorettes.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1620
NIEUW!!
Apotheker stroopwafellikeur klein 14,9%
Ervaar de heerlijke smaak van Hollandse traditie met onze Apotheker Stroopwafel likeur Klein. Ambachtelijk bereid volgens een eeuwenoud recept, biedt deze hollandse stroopwafel likeur een subtiel en verfijnd genot. Met een inhoud van 200 ml en een alcoholpercentage van 14,9% is deze Hollandse stroopwafel likeur perfect voor momenten van genot. Geniet ervan puur als aperitief of voeg een vleugje zoetheid toe aan je favoriete warme dranken zoals koffie en thee, desserts of zelfs als topping op ijs of yoghurt. En voor de liefhebbers van een verfrissende twist, probeer hem met ijsblokjes voor een nieuwe dimensie van genot.Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook als geschenk is deze stroopwafel likeur een waardevolle keuze. Verras vrienden, familie of collega's met deze unieke smaakbeleving die verpakt wordt in een mooie fles. Laat je verrassen door de onweerstaanbare charme van onze echte Hollandse stroopwafel likeur - een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Er is ook een grotere 500 ML stroopwafellikeur variant beschikbaar. Dankzij de stevige verpakking komt deze luxe stroopwafel likeur prima met de post binnen!

Inhoud: 200 milliliter

€ 11,29
1622
NIEUW!!
Apotheker stroopwafellikeur groot 14,9%
Verwen jezelf of een ander met de authentieke smaak van onze Hollandse Stroopwafellikeur Groot (500 ML). Met dezelfde aandacht en ambachtelijke zorg bereid als zijn kleinere tegenhanger, biedt deze variant een royale portie van de geliefde stroopwafel smaak.Verpakt in een mooie en luxe fles van 500 ml en een alcoholpercentage van 14,9% is deze Hollandse stroopwafellikeur perfect geschikt voor uitgebreide geniet momenten. Of je het nou toevoegt aan je favoriete warme dranken, desserts of zelfs als finishing touch op ijs of yoghurt, de mogelijkheden zijn eindeloos.Naast persoonlijk genot is deze stroopwafellikeur ook een gewaardeerd geschenk voor elke gelegenheid. Verpakt in een mooie fles, is het een perfecte verrassing voor vrienden, familie of collega's die de authentieke smaak van een Hollandse stroopwafellikeur willen ervaren.Laat je verrassen door de onweerstaanbare charme van onze echte Hollandse stroopwafel likeur - een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Er is ook een kleinere 200 ML hollandse stroopwafel likeur variant beschikbaar. En dankzij de stevige verpakking, wordt deze luxe fles met hollandse stroopwafellikeur nu ook moeiteloos bij jou thuis bezorgd!

Inhoud: 500 milliliter

€ 15,39
2300
Zeeuws genot eierspecialiteit naturel 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
2302
Zeeuws genot eierspecialiteit naturel 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19
2304
Zeeuws genot eierspecialiteit met boerenjongens 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
2306
Zeeuws genot met boerenjongens 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
2308
Zeeuws genot eierspecialiteit met amarenakersen 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
2310
Zeeuws genot met amarenakersen 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3400
Boerenjongens (rozijnen) op brandewijn 9%

Inhoud: 280 gram

€ 7,99
3425
Boerenmeisjes (abrikozen) op brandewijn 9%

Inhoud: 280 gram

€ 7,99
3510
Brabants genot naturel 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
3512
Brabants genot naturel 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19
3514
Brabants genot met boerenjongens 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
3516
Brabants genot met boerenjongens 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3518
Brabants genot met amarenakersen 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
3520
Brabants genot met amarenakersen 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3522
Leuk voor Pasen
Paasspecialiteit naturel 6%
Onze zacht romige eierspecialiteit is ambachtelijk bereid volgens een door JanBax zelf geschreven recept! Na veel proeven verfijnd tot een fluweelzachte eierdrank met echte Bourbon vanille.Heerlijk om zo te lepelen of om te verwerken in toetjes of baksels.Speciaal voor Pasen in een vrolijk jasje gestoken; leuk voor op de paastafel of om cadeau te geven!

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
3523
Leuk voor Pasen
Paasspecialiteit naturel 6% (klein)
Onze zacht romige eierspecialiteit is ambachtelijk bereid volgens een door JanBax zelf geschreven recept! Na veel proeven verfijnd tot een fluweelzachte eierdrank met echte Bourbon vanille. Heerlijk om zo te lepelen of om te verwerken in toetjes of baksels. Speciaal voor Pasen in een vrolijk jasje gestoken; leuk voor op de paastafel of om cadeau te geven!

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19
3524
Brabants genot naturel 6% grootverpakking

Inhoud: 3 kilo

€ 37,50
3530
Boeren genot naturel 6%

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
3532
Boeren genot naturel 6% (klein)

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19