• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Eierspecialiteit, alcoholisch slokje en ingemaakt

Een fluweelzacht drankje
De oorsprong van ons assortiment vindt zich in het product 'eierspecialiteit'. Een door JanBax B.V. zelf geschreven recept, na veel proeven verfijnd tot een fluweelzachte lepeldrank met echte Bourbon vanille! Verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder Brabants Genot, Boeren Genot en Boerderij Lekkernij. De ingrediënten van dit product zijn niet streekgebonden (Nederlandse eieren), maar het wordt sinds jaar en dag herkend als 'eigen' product in de verschillende regio's'.

Compleet assortiment met alcoholische slokjes en ingemaakte vruchten.
Filter
1602
Slokje in kruik babbelaar 10%
Laat je verrassen door Slokje Babbelaar - een heerlijke Zeeuwse babbelaar likeur, gegoten in een authentiek stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de traditionele smaak van Zeeuwse babbelaars, is een feest voor de smaakpapillen.Of je het nu puur geniet of als smaakvolle toevoeging aan je koffie of dessert gebruikt, Slokje Babbelaar biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het perfect voor diverse genietmomenten.De zeeuwse babbelaar likeur is vergelijkbaar met likorette maar met wat minder alcohol. Slokje Babbelaar is een veelzijdige likeur die perfect is voor persoonlijk genot en als geschenk voor vrienden, familie of collega's. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de klassieke slokje babbelaar variant, bieden we ook andere verrukkelijke varianten slokje koffie likeur koffie en slokje zoete drop likeur, allemaal gestookt volgens traditionele recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Of je nu een liefhebber bent van de traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een mooi assortiment aan diverse likeuren.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1606
Slokje in kruik koffie 10%
Laat je betoveren door Slokje Koffie - een heerlijke koffie likeur, gepresenteerd in een charmant stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de rijke aroma's van vers gezette koffie, belooft een waar genot.Of je het nu puur drinkt of juist gebruikt als smaakvolle toevoeging aan je favoriete koffie of dessert, Slokje Koffie biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten.Slokje koffie is vergelijkbaar met koffie likorette maar met wat minder alcohol. Qua smaak is dit product dus wel vergelijkbaar met koffie likorette. Slokje Koffie is een veelzijdige likeur die zowel voor persoonlijk genot als een geschenk voor vrienden, familie of collega's perfect is. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de koffie likorette variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Zoete Drop en Slokje Babbelaar. Elke variant is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1608
Slokje in kruik zoete drop 10%
Laat je verrassen door Slokje Zoete Drop in Kruik 10% - een heerlijke zoete drop likeur, gepresenteerd in een authentiek stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de intense smaak van zoete drop, belooft een ware smaakexplosie.Of je het nu puur drinkt of als smaakvolle toevoeging aan je favoriete dranken of desserts gebruikt, Slokje Zoete Drop biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten. Slokje drop valt met het alcohol percentage van 10% dus officieel niet onder de categorie likeur maar onder likorette. Likorettes zijn likeuren met een lager alcohol percentage, onder de 15%. De smaak is hetzelfde als een likeur maar de afdronk is zachter.Vergelijkbaar met zoete drop likorette maar met een subtiele twist, is Slokje Zoete Drop een veelzijdige likeur die perfect is voor persoonlijk genot en als geschenk voor vrienden, familie of collega's. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de Slokje Zoete Drop variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Koffie en Slokje Babbelaar. Elk product is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren en likorettes.

Inhoud: 35 centiliter

€ 9,29
1620
NIEUW!!
Apotheker stroopwafellikeur klein 14,9%
Ervaar de heerlijke smaak van Hollandse traditie met onze Apotheker Stroopwafel likeur Klein. Ambachtelijk bereid volgens een eeuwenoud recept, biedt deze hollandse stroopwafel likeur een subtiel en verfijnd genot. Met een inhoud van 200 ml en een alcoholpercentage van 14,9% is deze Hollandse stroopwafel likeur perfect voor momenten van genot. Geniet ervan puur als aperitief of voeg een vleugje zoetheid toe aan je favoriete warme dranken zoals koffie en thee, desserts of zelfs als topping op ijs of yoghurt. En voor de liefhebbers van een verfrissende twist, probeer hem met ijsblokjes voor een nieuwe dimensie van genot.Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook als geschenk is deze stroopwafel likeur een waardevolle keuze. Verras vrienden, familie of collega's met deze unieke smaakbeleving die verpakt wordt in een mooie fles. Laat je verrassen door de onweerstaanbare charme van onze echte Hollandse stroopwafel likeur - een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Er is ook een grotere 500 ML stroopwafellikeur variant beschikbaar. Dankzij de stevige verpakking komt deze luxe stroopwafel likeur prima met de post binnen!

Inhoud: 200 milliliter

€ 11,29
1622
NIEUW!!
Apotheker stroopwafellikeur groot 14,9%
Verwen jezelf of een ander met de authentieke smaak van onze Hollandse Stroopwafellikeur Groot (500 ML). Met dezelfde aandacht en ambachtelijke zorg bereid als zijn kleinere tegenhanger, biedt deze variant een royale portie van de geliefde stroopwafel smaak.Verpakt in een mooie en luxe fles van 500 ml en een alcoholpercentage van 14,9% is deze Hollandse stroopwafellikeur perfect geschikt voor uitgebreide geniet momenten. Of je het nou toevoegt aan je favoriete warme dranken, desserts of zelfs als finishing touch op ijs of yoghurt, de mogelijkheden zijn eindeloos.Naast persoonlijk genot is deze stroopwafellikeur ook een gewaardeerd geschenk voor elke gelegenheid. Verpakt in een mooie fles, is het een perfecte verrassing voor vrienden, familie of collega's die de authentieke smaak van een Hollandse stroopwafellikeur willen ervaren.Laat je verrassen door de onweerstaanbare charme van onze echte Hollandse stroopwafel likeur - een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Er is ook een kleinere 200 ML hollandse stroopwafel likeur variant beschikbaar. En dankzij de stevige verpakking, wordt deze luxe fles met hollandse stroopwafellikeur nu ook moeiteloos bij jou thuis bezorgd!

Inhoud: 500 milliliter

€ 15,39
1624
Nieuw!
Apotheker limoncellolikeur klein 14,9%
Ontdek de heerlijke, frisse en verfijnde smaak van citroen met onze Limoncello Likeur klein. Ambachtelijk bereid volgens een speciaal recept, biedt deze limoncello likeur een subtiel en verfijnd genot. Met een inhoud van 200 ml en een alcoholpercentage van 14,9% is deze limoncello likeur perfect voor momenten van genot. De limoncello likeur bevat daarnaast een boekje met verrassende recepten, want deze likeur is veelzijdig te gebruiken. Geniet ervan puur als aperitief, voeg een vleugje frisheid toe aan een bolletje citrus sorbetijs, of probeer hem eens als limoncello spritz voor een verfrissende twist.Deze limoncello likeur is niet alleen voor eigen gebruik, maar ook een waardevol geschenk. Verras vrienden, familie of collega's met deze unieke smaakbeleving, verpakt in een mooie fles. De onweerstaanbare charme van onze echte limoncello likeur biedt een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Naast deze 200 ml variant is er ook een grotere 500 ml versie beschikbaar voor de wat uitgebreidere genietmomenten. Dankzij de stevige verpakking wordt deze luxe limoncello likeur moeiteloos en veilig via de post bij jou thuis bezorgd. Bestel nu eenvoudig online bij JanBax en laat je verrassen door deze verfrissende traktatie!

Inhoud: 200 milliliter

€ 11,29
1626
Nieuw!
Apotheker limoncellolikeur groot 14,9%
Verwen jezelf of een ander met de heerlijke, frisse en verfijnde smaak van onze Apotheker Limoncello Likeur. Deze luxueuze limoncello likeur is ambachtelijk bereid en komt in een royale fles van 500 ml, met een alcoholpercentage van 14,9%.Het is niet alleen een genot voor jezelf, maar ook een gewaardeerd geschenk voor elke gelegenheid. Verras vrienden, familie of collega's met de frisse, verfijnde smaak van deze authentieke limoncello likeur.Onze limoncello likeur is verpakt in een elegante fles en wordt geleverd met een mooi boekje vol verrassende recepten om van deze heerlijke likeur te genieten. Perfect voor uitgebreide genietmomenten, of het nu puur als aperitief, als verfrissende twist in een limoncello spritz, of als toevoeging aan een lekker bolletje citroensorbetijs is.Naast deze 500 ml variant, is er ook een kleinere 200 ml limoncello likeur beschikbaar, ideaal voor kleinere genietmomenten. Dankzij de stevige verpakking wordt deze luxe fles moeiteloos bij jou thuis bezorgd. Ontdek de onweerstaanbare charme van onze limoncello likeur - een perfecte balans tussen traditie en verfijning. Bestel nu eenvoudig online bij JanBax en laat je verrassen door deze traktatie!

Inhoud: 500 milliliter

€ 15,39
2300
Zeeuws genot eierspecialiteit naturel 6%
Maak kennis met Zeeuws Genot Naturel, een heerlijke eierlikeur met een rijke traditie. Deze ambachtelijk bereide advocaat wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals suiker, brandewijn en vanille bourbon, zonder toevoeging van geur-, smaak- of kleurstoffen. Het resultaat is een puur natuurlijk product met de smaak van vroeger, dat uitnodigt tot traditioneel genieten.Zeeuws Genot Naturel, ook bekend als naturel advocaat, is een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden genoten. U kunt het puur drinken als een verfijnd digestief na de maaltijd, maar ook gebruiken als ingrediënt in diverse mixdrankjes, zoals cocktails. Daarnaast is het een geliefde smaakmaker in tal van desserts, zoals tiramisu, ijs en cakes. Voeg het toe aan uw koffie voor een romige twist, of over het ijs voor een zoete smaak explosie. Bovendien is de naturel eierlikeur een waardevolle toevoeging in de keuken, waar het gerechten zoals pannenkoeken, wafels en andere bakcreaties verrijkt met een subtiele zoetheid en romigheid.Voor de echte liefhebbers van Zeeuws Genot advocaat raden we aan om ook onze andere varianten te ontdekken, zoals Zeeuws Genot met Boerenjongens en Zeeuws Genot met Amarenakersen. Laat uw smaakpapillen verwennen met de unieke smaak van Zeeuws Genot advocaat. Bestel vandaag nog bij JanBax en geniet van een traditionele smaakbeleving!

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
2302
Zeeuws genot eierspecialiteit naturel 6% (klein)
Ontdek nu Zeeuws Genot Naturel, een heerlijk ambachtelijke eierspecialiteit. Deze eierlikeur is gemaakt van een combinatie van suiker, brandewijn en vanille bourbon. Het resultaat is een puur natuurlijk product met de smaak van vroeger, dat uitnodigt tot traditioneel genieten.Zeeuws Genot Naturel, ook bekend als naturel advocaat, is een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden genoten. Puur als een verfijnd digestief na de maaltijd, gemengd in diverse cocktails of als smaakmaker in desserts zoals tiramisu, ijs en cakes. Voeg het toe aan uw koffie voor een romige twist of over ijs voor een zoete smaak explosie. Bovendien is deze naturel eierlikeur een waardevolle toevoeging in de keuken, waar het gerechten zoals pannenkoeken, wafels en andere bakcreaties verrijkt met een subtiele zoetheid en romigheid. Bestel vandaag nog bij JanBax en geniet van een traditionele smaakbeleving!

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19
2304
Zeeuws genot eierspecialiteit met boerenjongens 6%
Zeeuws Genot met boerenjongens is een traditionele advocaat, ook wel bekend als eierlikeur. Dit is een echt ambachtelijk bereid product, zonder geur-, smaak- of kleurstoffen! Voor dit heerlijke product worden alleen de beste grondstoffen gebruikt, zoals brandewijn en suiker. Proef dit bijzonder heerlijke drankje nu in de variant met boerenjongens. Ook wordt dit product bereid met vanille bourbon, de edelste van alle vanille soorten.Zeeuws genot eierlikeur, ook bekend als advocaat, is een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het kan puur worden genoten als een digestief na de maaltijd, maar ook worden gebruikt als ingrediënt in diverse mixdrankjes, waaronder cocktails. Daarnaast is het een populaire smaakmaker in verschillende desserts, zoals tiramisu, ijs en cakes. Ook wordt het vaak toegevoegd aan koffie voor een romige twist, of simpelweg als topping over ijs voor een zoete smaak. Bovendien is eierlikeur geschikt voor allerlei toepassingen in de keuken, zoals het verrijken van pannenkoeken, wafels en andere bakrecepten.Voor de echte fans van Zeeuws genot met boerenjongens raden we aan om ook eens te kijken naar onze Zeeuws genot Naturel en Zeeuws genot met Amarenakersen. Ontdek nu zelf de unieke smaak van Zeeuws genot advocaat. Bestel eenvoudig bij JanBax en ervaar traditioneel genieten!

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
2306
Zeeuws genot met boerenjongens 6% (klein)
Ontdek Zeeuws Genot met boerenjongens, een traditionele advocaat, ook wel bekend als eierlikeur. Dit ambachtelijk bereide product, gegoten in een 200ml fles, wordt bereid met alleen de beste ingrediënten zoals rozijnen, brandewijn, suiker en vanille bourbon. Zeeuws genot met boerenjongens (rozijnen) kan op verschillende manieren worden genoten. Puur als digestief, als ingrediënt in diverse cocktails, of als populaire smaakmaker in desserts zoals tiramisu, ijs en cakes. Voeg het toe aan koffie voor een romige twist of gebruik het als topping over ijs voor een zoete smaak. Daarnaast is eierlikeur geschikt voor diverse gerechten in de keuken, zoals pannenkoeken, wafels en andere bakrecepten. Ontdek nu zelf de unieke smaak van Zeeuws Genot met boerenjongens. Bestel eenvoudig bij JanBax en ervaar traditioneel genieten!

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
2308
Zeeuws genot eierspecialiteit met amarenakersen 6%
Maak kennis met Zeeuws Genot Amarenakersen, een heerlijke eierspecialiteit die elke smaakpapil betovert. Deze ambachtelijk bereide eierlikeur, ook bekend als advocaat, combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals brandewijn, suiker en vanille bourbon met de zoete smaak van amarenakersen, voor een onvergetelijke smaakervaring.Zeeuws Genot Amarenakersen is veelzijdig in gebruik en biedt talloze mogelijkheden. Geniet ervan puur als digestief na de maaltijd, of voeg het toe aan diverse mixdrankjes voor een verrassende twist. Deze eierlikeur is ook perfect als smaakmaker in desserts zoals tiramisu, ijs en cakes. Probeer het eens over uw favoriete ijs als heerlijke topping, of voeg het toe aan koffie voor een romige en zoete toevoeging. Daarnaast is Zeeuws Genot Amarenakersen ideaal voor het verrijken van diverse bakrecepten, zoals pannenkoeken en taarten, met een subtiele fruitige smaak.Voor de liefhebbers van Zeeuws Genot advocaat is er geen betere keuze dan de variant met amarenakersen. Toch raden we aan om ook eens te kijken naar onze Zeeuws genot Naturel en Zeeuws genot met Boerenjongens. Ontdek nu zelf de unieke smaak van Zeeuws genot advocaat. Bestel eenvoudig bij JanBax en ervaar traditioneel genieten!

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
2310
Zeeuws genot met amarenakersen 6% (klein)
Zeeuws Genot met amarenakersen is een authentieke eierlikeur, bekend om zijn rijke smaak en ambachtelijke bereiding. Deze heerlijke drank wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten zoals Hollandse eieren, suiker, brandewijn, amarenakersen en vanille bourbon. De 200ml variant van Zeeuws Genot Amarenakersen is perfect voor wie op zoek is naar een unieke en verrassende smaakervaring. De amarenakersen voegen een heerlijke zoete en fruitige toets toe aan de traditionele eierlikeur. Met een alcoholpercentage van 6% is deze kleine fles eierlikeur ideaal om te genieten op elk moment van de dag. Of je het nu puur drinkt, mixt in cocktails of gebruikt als smaakmaker in desserts, Zeeuws Genot met amarenakersen biedt een veelzijdige en verrukkelijke ervaring voor elke gelegenheid. Bestel nu bij JanBax en ontdek zelf de unieke smaak van Zeeuws Genot. Laat je verrassen door de traditionele smaken van dit streekproduct uit Zeeland!

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3400
Boerenjongens (rozijnen) op brandewijn 9%
Al bekend met de heerlijke smaak van onze Boerenjongens op Brandewijn? Onze boerenjongens op brandewijn zijn een heerlijke traditionele lekkernij, gemaakt volgens ons eigen recept. De verrukkelijke combinatie van brandewijn en rozijnen is een waar genot voor de smaakpapillen. De boerenjongens op brandewijn zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kan je rechtstreeks genieten van de boerenjongens uit het glaasje, als een zoete traktatie, of bijvoorbeeld door ze toe te voegen aan je favoriete desserts. Perfect over schepijs, door de vla, of als topping op pudding. Ze zijn ook heerlijk om te gebruiken bij bakrecepten zoals cakes, pannenkoeken, koekjes, of als vulling voor taarten.De boerenjongens op brandewijn zijn niet alleen geschikt voor eigen consumptie, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's. Voeg de boerenjongens toe aan geschenkpakketten of combineer ze met boerenmeisjes op brandewijn voor een uniek presentje. Boerenjongens op brandewijn van JanBax is een authentieke Hollandse lekkernij die op veel manieren kan worden genoten. Laat je smaakpapillen verwennen met deze heerlijke delicatesse. Bestel nu eenvoudig en ervaar zelf hoe het is om traditioneel te genieten.

Inhoud: 280 gram

€ 7,99
3425
Boerenmeisjes (abrikozen) op brandewijn 9%
Maak kennis met de onweerstaanbare smaak van onze Boerenmeisjes op Brandewijn, een traditionele lekkernij volgens ons eigen recept. De combinatie van brandewijn en abrikozen is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Geniet rechtstreeks van de boerenmeisjes op brandewijn als zoete verwennerij, of voeg ze toe aan je favoriete desserts. Perfect als topping op schepijs, door de vla, of als verrassende toevoeging aan pudding. Ook bij bakrecepten zoals cakes, pannenkoeken, koekjes of taarten zorgen ze voor een heerlijke combinatie. Niet alleen voor eigen genot, maar ook als geschenk voor vrienden, familie of collega's zijn de boerenmeisjes op brandewijn een geweldig idee. Voeg ze toe aan geschenkpakketten of combineer ze met boerenjongens op brandewijn voor een uniek cadeau.Bij JanBax koesteren we de traditie van het maken van brandewijn, wat vroeger vaak als conserveringsmiddel werd gebruikt. Onze brandewijn wordt nog steeds volgens het oude recept geproduceerd, wat zorgt voor de authentieke smaak die je proeft. Ontdek nu zelf de unieke smaak van boerenmeisjes op brandewijn. Bestel eenvoudig bij JanBax en ervaar traditioneel genieten!

Inhoud: 280 gram

€ 7,99
3510
Brabants genot naturel 6%
De allerlekkerste eierlikeur is van Brabant Genot. Ouderwets lekker! Deze heerlijke likeur biedt een ongeëvenaarde smaakervaring, perfect voor momenten van genot en ontspanning.Met zijn subtiele en pure smaak is Brabants Genot Naturel een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden genoten. Of het nu puur wordt gedronken om van de rijke smaak te genieten, gemengd met andere dranken voor verrassende cocktails, of gebruikt als ingrediënt in diverse desserts, deze likeur voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid.Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, Brabants Genot Naturel biedt een unieke smaakbeleving die elke keer weer verrast. Ook hebben we een kleinere naturel variant van 200 ML. Bestel vandaag nog bij JanBax en ontdek de authentieke smaak van Brabants genot!

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
3512
Brabants genot naturel 6% (klein)
Brabants Genot Naturel is een authentieke naturel eierlikeur, een waar streekproduct uit Brabant. Deze kleine fles van 200ml bevat een heerlijke drank, bereid met de zachtste en romigste Nederlandse eieren. Schud de fles voor gebruik en geniet van de rijke en romige textuur van deze traditionele eierlikeur.Deze naturel eierlikeur is veelzijdig in gebruik. Of je het nu puur drinkt, mixt in cocktails of gebruikt als ingrediënt in desserts, Brabants Genot Naturel voegt een heerlijke smaak toe aan elk gerecht. Bestel nu en ontdek zelf de unieke smaak van Brabants Genot. Ideaal als cadeau aan vrienden, collega’s, familie of om zelf van te genieten, deze kleine fles biedt het perfecte genot voor elke liefhebber van eierlikeur.

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19
3514
Brabants genot met boerenjongens 6%
De allerlekkerste eierlikeur is van Brabant Genot. Ouderwets lekker! Deze heerlijke variant van Brabants genot met boerenjongens biedt een ongeëvenaarde smaakervaring, perfect voor momenten van genot en ontspanning.Met zijn subtiele en pure smaak is Brabants Genot Boerenjongens een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden genoten. Of het nu puur wordt gedronken om van de rijke smaak te genieten, gemengd met andere dranken voor verrassende cocktails, of gebruikt als ingrediënt in diverse desserts, deze likeur voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid.Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, Brabants Genot Boerenjongens biedt een unieke smaakbeleving die elke keer weer verrast. Ook hebben we een kleinere boerenjongens variant van 200 ML. Bestel vandaag nog bij JanBax en ontdek de authentieke smaak van Brabants genot met boerenjongens!

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
3516
Brabants genot met boerenjongens 6% (klein)
Brabants Genot met Boerenjongens biedt een heerlijke twist aan traditionele eierlikeur. Deze kleine fles van 200ml bevat een authentieke eierlikeur met toegevoegde rozijnen, bekend als Boerenjongens. Gemaakt met Nederlandse eieren en een zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten, levert deze eierlikeur een romige en zachte smaakervaring. Schud de fles voor gebruik en geniet van de rijke textuur en volle smaak.Met een alcoholpercentage van 6% is Brabants Genot met Boerenjongens perfect geschikt voor elke gelegenheid. Geniet ervan puur, gemixt in cocktails of als smaakvolle toevoeging aan desserts. Bestel nu en ontdek zelf de unieke smaak van Brabants Genot met Boerenjongens. Ideaal als geschenk of om zelf van te genieten, deze kleine fles biedt het perfecte genot voor elke liefhebber van eierlikeur.

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3518
Brabants genot met amarenakersen 6%
De allerlekkerste eierlikeur is van Brabant Genot. Ouderwets lekker! Deze traditionele delicatesse biedt een onweerstaanbare combinatie van zoete amarenakersen en verfijnde eierlikeur, perfect voor wie houdt van authentieke smaken.Brabants Genot met Amarenakersen is een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Of je nu ontspant na een lange dag of een bijzondere gebeurtenis viert, deze likeur voegt een vleugje traditie en zoetheid toe aan elk moment.Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, Brabants Genot Amarenakersen biedt een unieke smaakbeleving die elke keer weer verrast. Ook hebben we een kleinere amarenakersen variant van 200 ML. Bestel vandaag nog bij JanBax en ontdek zelf de unieke smaak van Brabants Genot met Amarenakersen. Laat je verrassen door de rijke smaak en geniet van een traditionele traktatie waar je keer op keer van zal genieten!

Inhoud: 0.5 liter

€ 11,39
3520
Brabants genot met amarenakersen 6% (klein)
Geniet van een verrukkelijke variatie op traditionele eierlikeur met Brabants Genot met Amarenakersen. Deze kleinere fles van 200ml bevat een verfijnde mix van eierlikeur en sappige amarenakersen. Gemaakt met hoogwaardige Nederlandse eieren en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, biedt deze eierlikeur een fruitige twist aan het traditionele recept. Schud de fles voor gebruik en laat je verleiden door de rijke aroma's en smaken.Met een alcoholpercentage van 6% is Brabants Genot met amarenakersen ideaal voor elke gelegenheid. Geniet ervan puur, gemixt in cocktails of als smaakvolle toevoeging aan desserts. Bestel nu en ervaar zelf de verrukkelijke smaak van Brabants Genot met Amarenakersen. Of je het nou als cadeau wilt geven of wilt gebruiken voor eigen genot, deze compacte fles biedt de ideale traktatie voor elke eierlikeur-liefhebber.

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,69
3524
Brabants genot naturel 6% grootverpakking

Inhoud: 3 kilo

€ 37,50
3530
Boeren genot naturel 6%
Ontdek nu de rijke, authentieke smaak van Boeren Genot Naturel, een ambachtelijk vervaardigde eierlikeur die perfect past bij elke gelegenheid. Deze boeren eierlikeur is gemaakt van verse eieren, suiker, brandewijn en een vleugje bourbon vanille, waardoor een zijdezachte en volle smaak ontstaat die zeker in de smaak zal vallen.Boeren Genot in de naturel variant is een ware traktatie voor liefhebbers van traditionele likeuren. De likeur wordt met zorg en vakmanschap geproduceerd, waarbij de beste ingrediënten worden gecombineerd tot een heerlijk resultaat. En dat proef je terug! Met een alcoholpercentage van 6% biedt deze likeur een subtiele warmte die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. Deze 500 ml variant is ideaal om te delen met vrienden en familie of om te genieten tijdens een rustig moment voor jezelf. Voeg een scheutje toe aan je koffie, dessert of geniet er gewoon zo van. Ontdek ook de andere varianten van Boeren Genot voor een complete smaakervaring.

Inhoud: 0.5 liter

€ 10,19
3532
Boeren genot naturel 6% (klein)
Ontdek nu de unieke smaak van Boeren Genot Naturel, de kleinere variant in een 200 ml fles. Deze boeren eierlikeur is zorgvuldig bereid met verse eieren, suiker, brandewijn en een vleugje bourbon vanille, wat zorgt voor een heerlijke, volle smaak die perfect in balans is. De kleinere fles van 200 ml maakt deze eierlikeur ideaal voor proeverijen, cadeaus of voor die momenten waarop je jezelf wilt trakteren op iets bijzonders. De Boeren Genot Naturel is perfect om puur te drinken, maar kan ook uitstekend worden gebruikt om koffie, desserts of cocktails een extra dimensie te geven.Tip: Leuk om mee te nemen in geschenkpakketten. We weten zeker dat je jouw vrienden, familie of collega’s hier erg blij mee kunt maken!Probeer ook de andere heerlijke varianten van Boeren Genot. De naturel variant, in de compacte 200 ml fles, is de perfecte keuze voor fijnproevers die houden van kwaliteit en vakmanschap. Bestel nu eenvoudig bij JanBax.

Inhoud: 0.2 liter

€ 6,19