Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Borrelconcept cellofaan witte choco rozijnen

€ 3,49

Inhoud: 150 gram
Artikelnummer: 5300
EAN: 8715646012240
Productinformatie "Borrelconcept cellofaan witte choco rozijnen"

Laat u verleiden door onze verrukkelijke witte chocolade rozijnen, waar zachte en zoete rozijnen zijn ondergedompeld in een romige witte chocolade. Een perfecte combinatie van smaken die zorgt voor een onweerstaanbare zoete sensatie.


Onze rozijnen zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten natuurlijke suikers, waardoor ze heerlijk zoet zijn. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde snack voor onderweg of een traktatie voor een gezellig avondje thuis, deze witte chocolade rozijnen zijn altijd een schot in de roos.


De witte chocolade rozijnen zijn uiteraard prima geschikt voor eigen consumptie maar zijn ook erg leuk om als geschenk te geven! Geniet van de knapperige textuur, de zoete rozijnen en de romige yoghurt chocolade die samenkomen in elke hap. Bestel nu en ervaar zelf de verrukkelijke smaak van onze chocolade yoghurt rozijnen!


Bij JanBax beschikken we over een enorm assortiment aan lekkernijen. Naast onze witte chocolade rozijnen hebben we voor de echte rozijnen fans ook gedroogde blauwe rozijnen en gele rozijnen. En voor de echte zoetekauw verwijzen we graag ook eens door naar bijvoorbeeld onze pindarotsjes en luxe roomtruffels.
Productlijn: Borrelconcept cellofaanzakjes
Thema: Voor geschenkpakketten
Ingrediëntendeclaratie: suiker, rozijnen, cacaoboter, volle MELKpoeder, MELKsuiker, magere MELKpoeder, zonnebloemolie, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk vanillearoma, geleermiddel (arabische gom), glansmiddel (schellak)
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 gram
Energie (kJ): 1964
Energie (kcal): 469
Vetten (gr): 19,9
W.v. verzadigde vetzuren (gr): 11,9
Koolhydraten (gr): 67,3
W.v. suikers (gr): 63,7
Eiwitten (gr): 3,95
Zout (gr): 0,12
Allergenen:
Tarwe:
Aardnoten (pinda’s):
Soja:
Melk:
Amandelen:
Hazelnoten:
Walnoten:
Cashewnoten:
Pecannoten:
Paranoten:
Pistachenoten:
Macademianoten:
Zwaveldioxide en sulfieten (E220 – E22):
Schaaldieren: