Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Dessertsaus en fruitproducten

Fruit als basis. Gezond, maar vooral heel erg lekker!
Dessertsaus wordt vaak bereid met het minste fruit dat wordt vermalen en geperst. Bij ons zeker niet! Echte, mooie volle vruchten worden in pannen op het open vuur gekookt tot een heerlijk geurend mengsel. Met de pollepel. En zo hoort het. Want alleen dan proef je de echte stukjes fruit!

Heerlijk garneren over yoghurt of vanille vla. Nog lekkerder: neem echt boeren vanille ijs en garneer met kersen dessertsaus. Vergeet die toef verse slagroom niet!
Filter
1000
Schenkstroop naturel

Inhoud: 35000 milliliter

€ 5,19
1002
Schenkstroop met kaneel

Inhoud: 35000 milliliter

€ 5,19
1004
Rinse appelstroop

Inhoud: 45000 gram

€ 3,99
1006
Pure appelstroop (zonder toegevoegde suiker)

Inhoud: 30000 gram

€ 3,85
1012
Stoofperen Gieser Wildeman partjes

Inhoud: 37000 gram

€ 5,69
1016
Appelmoes van Goudreinette en Elstar

Inhoud: 72000 gram

€ 4,19
1018
Stoofappels zoete partjes

Inhoud: 37000 gram

€ 4,89
2440
Dessertsaus zwarte bessen

Inhoud: 25000 milliliter

€ 4,59
2444
Dessertsaus zwarte bes-bramen

Inhoud: 25000 milliliter

€ 4,59
2446
Dessertsaus aardbeien

Inhoud: 25000 milliliter

€ 4,59
2450
Schenkstroop naturel

Inhoud: 35000 milliliter

€ 5,19
2452
Appelstroop zonder toegevoegde suiker

Inhoud: 30000 gram

€ 3,85
2900
Dessertsaus aardbeien

Inhoud: 27000 gram

€ 4,69
2902
Dessertsaus zwarte kersen

Inhoud: 27000 gram

€ 4,69
2904
Dessertsaus drie-vruchten

Inhoud: 27000 gram

€ 4,69
2908
Dessertsaus tropisch

Inhoud: 27000 gram

€ 4,69