Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Dessertsaus en fruitproducten

Fruit als basis. Gezond, maar vooral heel erg lekker!
Dessertsaus wordt vaak bereidt met het minste fruit dat wordt vermalen en geperst. Bij ons zeker niet! Echte, mooie volle vruchten worden in pannen op het open vuur gekookt tot een heerlijk geurend mengsel. Met de pollepel. En zo hoort het. Want alleen dan proef je de echte stukjes fruit!

Heerlijk garneren over yoghurt of vanille vla. Nog lekkerder: neem echt boeren vanille ijs en garneer met kersen dessertsaus. Vergeet die toef verse slagroom niet!

Filter

1000
Schenkstroop naturel

Inhoud: 350 ml

€ 3,95

1002
Schenkstroop met kaneel

Inhoud: 350 ml

€ 3,99

1004
Rinse appelstroop

Inhoud: 450 gr

€ 3,19

1006
Pure appelstroop (zonder toegevoegde suiker)

Inhoud: 300 gr

€ 2,99

1012
Stoofperen Gieser Wildeman partjes

Inhoud: 370 gr

€ 5,10

1016
Appelmoes van Goudreinette en Elstar

Inhoud: 720 gr

€ 2,85

1018
Stoofappels zoete partjes

Inhoud: 370 gr

€ 4,19

2440
Dessertsaus zwarte bessen

Inhoud: 250 ml

€ 3,79

2444
Dessertsaus zwarte bes-bramen

Inhoud: 250 gr

€ 3,79

2446
Dessertsaus aardbeien

Inhoud: 250 ml

€ 3,79

2450
Schenkstroop naturel

Inhoud: 350 ml

€ 3,95

2452
Appelstroop zonder toegevoegde suiker

Inhoud: 300 gr

€ 2,99

2900
Dessertsaus aardbeien

Inhoud: 270 gr

€ 3,49

2902
Dessertsaus zwarte kersen

Inhoud: 270 gr

€ 3,49

2904
Dessertsaus drie-vruchten

Inhoud: 270 gr

€ 3,49