Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Soup, bouillon en stoofpotje

Rijk gevuld met heerlijke ingrediënten
De basis van vrijwel iedere soep is toch wel een bouillon. In onze producten wordt mooi, goed vlees of gevogelte gebruikt dat wordt getrokken tot een mooie bouillon. Vol smaak en zonder niet noodzakelijke toevoegingen. Heerlijk om uit te breiden met groente of andere ingrediënten tot een bijzondere (maaltijd-)soep.
Stoofpotjes zijn voor de echte bourgondiërs. Erg smakelijk bij rijst of aardappels.
Filter
4271
Stoofpotje goulash

Inhoud: 425 milliliter

€ 7,09
4272
Stoofpotje hachee

Inhoud: 425 milliliter

€ 7,09
4273
Kippenbouillon zeer rijk gevuld
JanBax kippenbouillon – waar smaakvolle traditie en moderne culinaire veelzijdigheid samenkomen! Onze kippenbouillon, bereid met malse kipfilet, vormt de perfecte basis voor een hartverwarmende kippensoep. Met een extra rijke vulling brengen we de authentieke smaak naar een hoger niveau.Dit eeuwenoude recept, zorgvuldig bewaard en doorgegeven, belooft een unieke en verfijnde smaakervaring. De combinatie van sappige kipfilet en zorgvuldig gekozen kruiden en specerijen creëert een bouillon die liefdevol is samengesteld om een vleugje nostalgie naar uw keuken te brengen. Voeg eenvoudigweg 1,5 pot water toe aan deze geconcentreerde basis en voeg naar eigen smaak vermicelli en een selectie van verse (soep)groenten toe om een heerlijke maaltijd te creëren die zowel voedzaam als verrukkelijk is.JanBax kippenbouillon is niet alleen geschikt als basis voor een smeuïge kippensoep, maar ook als een veelzijdig ingrediënt voor andere culinaire avonturen. Gebruik het als malse kipfilet in uw favoriete gerechten of voeg het toe aan een salade voor een onverwachte, smaakvolle twist.Verrijk uw kookrepertoire met JanBax kippenbouillon - de ideale metgezel voor heerlijke maaltijden, geïnspireerd door de tijdloze traditie van goed eten. Probeer ook eens onze zeer rijk gevulde runderbouillon!

Inhoud: 800 milliliter

€ 7,65
4274
Runderbouillon zeer rijk gevuld
Ervaar de smaak van ambachtelijke vakmanschap met JanBax runderbouillon, een ware culinaire schat die generaties lang is doorgegeven. Deze buitengewone bouillon is doordrenkt met de pure essentie van mager, voorgekookt rundvlees, resulterend in een heldere en geconcentreerde basis die elke culinaire creatie naar een hoger niveau tilt. Met zijn eeuwenoude receptuur is JanBax runderbouillon een symbool van traditie en vakmanschap. De basis is zorgvuldig samengesteld en biedt een veelzijdige aanpak voor een breed scala aan gerechten, vooral soepen. Of je nu een stevige maaltijdsoep, een verfijnde consommé of een hartige stoofpot bereidt, deze bouillon is de perfecte start voor jouw culinaire creaties.De JanBax runderbouillon is extra rijk gevuld, waardoor elke lepel een smaakexplosie biedt. Voeg eenvoudigweg 1,5 pot water toe aan deze geconcentreerde basis en voeg naar eigen smaak vermicelli en een selectie van verse (soep)groenten toe om een heerlijke maaltijd te creëren die zowel voedzaam als verrukkelijk is.Ontdek de tijdloze smaak en het ongeëvenaarde vakmanschap van JanBax runderbouillon - een essentieel ingrediënt voor de moderne keuken, geïnspireerd door eeuwenoude tradities.Probeer ook eens onze zeer rijk gevulde kippenbouillon!

Inhoud: 800 milliliter

€ 7,65
4275
Hollandse erwtensoep met vlees

Inhoud: 425 milliliter

€ 5,69
4277
Kippenragout

Inhoud: 500 gram

€ 6,29