• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Honing-kruidenwijn wit 12%

€ 10,89

Inhoud: 0.75 liter
Artikelnummer: 2002
EAN: 8712983200736
Productinformatie "Honing-kruidenwijn wit 12%"

Laat je betoveren door Ambrosius Honing Kruidenwijn Wit, een gearomatiseerde witte kruidenwijn verrijkt met lindehoning. De ambrosius honing kruidenwijn wit bevat een unieke en harmonieuze mix van kruiden waaronder: koriander, zoethout, vanille, kaneel, anijs, cacao, hysop en zoete sinas.


Deze verfijnde witte honing kruidenwijn biedt een unieke smaakbeleving en is uitstekend geschikt als aperitief, bij de maaltijd of voor het slapen gaan. Tevens is Ambrosius honing kruidenwijn wit geschikt voor eigen consumptie, maar ook erg leuk om als cadeau te geven aan collega’s, vrienden of familie. Ambrosius honing kruidenwijn wit kan koel gedronken worden, maar komt op kamertemperatuur het best tot zijn recht.


Met een inhoud van 0,75 L en een alcoholpercentage van 11,5%, is deze wijn perfect voor diverse genietmomenten. Ontdek ook onze andere speciale varianten zoals Ambrosius Honing Kruidenwijn Rood, Vruchtenwijn Kersen en Bloedwijn Rood, elk geproduceerd volgens traditionele recepten. Of je nu van traditionele smaken houdt of iets nieuws zoekt, bij JanBax vind je een uniek assortiment honing en kruidenwijnen. Bestel nu en ontdek het zelf!


Productlijn: Ambrosius honing-/kruidenwijnen
Thema: Past in een gezonde leefstijl
Alcohol: 12%
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 ml