Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Majoneis Belgisch recept

€ 3,89

Inhoud: 310 gr
Artikelnummer: 4620
EAN: 8712144062876
Productinformatie "Majoneis Belgisch recept"
De producten van TON zijn niet voor iedereen. Wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. Een duurzaam gemaakt mooi, product, boordevol pure ingrediënten. Waarom? Simpel. Er is geen alternatief voor echt en vers!
De smaken van TON krijg je niet door culinaire bochten af te snijden met E-tjes, kleur-, geur- en smaakstoffen. Die krijg je alleen met de perfecte receptuur, de mooiste ingrediënten en liefde voor het vak. En dat proef je.
De recepten van de mosterd en sauzen van TON zijn decennia geleden bedacht. Ze zijn van generatie op generatie doorgegeven.
Uiteindelijk kwamen ze bij Ton terecht. Daarmee is hij zijn mosterdmakerij gestart. In de jaren die volgde heeft Ton zelf nog veel nieuwe recepten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Ken je de bekende kraalpot al? Ook deze is bedacht door Ton. Hij heeft hem zelf getekend!
Productlijn: Mayonaise
Thema: Streek gerelateerd
Ingrediëntendeclaratie: zonnebloemolie, azijn, EIGEEL (vrije uitloop), zeezout, rozemarijnextract, groenethee-extract, MOSTERDzaad, kruiden
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 gram
Energie (kJ): 3037
Energie (kcal): 738
Vetten (gr): 81,2
W.v. verzadigde vetzuren (gr): 9,4
Koolhydraten (gr): 0,4
W.v. suikers (gr): 0,1
Eiwitten (gr): 1,1
Zout (gr): 0,9
Allergenen:
Mosterd:
Ei: