• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Oesterstout stoutbier 8,5%

€ 2,99

Inhoud: 33 centiliter
Artikelnummer: 2220
EAN: 8715951011112
Productinformatie "Oesterstout stoutbier 8,5%"

Al bekend met Schelde Oesterstout bier? Oesterstout is niet zomaar een bier; het is een onmiskenbare ervaring die je meeneemt op een reis van verfijning en genot. Laat je verleiden door de betoverende combinatie van karamel, zachte ziltheid en uitdagende aroma's. Dit speciale donkere bier, gebrouwen door de Scheldebrouwerij, is een meesterwerk van ambachtelijk vakmanschap.


Er wordt beweerd dat dit stoutbier je meeneemt op een reis naar de kust, waar het zachte briesje en de geur van de zee samenkomen in elke slok. Of dit ook echt zo is, kan je zelf ontdekken! Met zijn diepe zwarte kleur, verleidelijke geuren van gebrande mout en donker fruit, en zijn onderscheidende smaakprofiel van karamel en subtiel ziltige tonen, biedt Oesterstout een veelzijdige ervaring die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu geniet van een aperitief of een digestief, deze stout is een smaakvolle metgezel die zich thuis voelt bij een breed scala aan gerechten, van gegrild vlees tot (uiteraard) oesters.


Of je nu deze verrukkelijke Oesterstout bier voor jezelf koopt of als geschenk geeft aan vrienden, familie of collega's, Oesterstout biedt een authentieke smaakbeleving die gegarandeerd in de smaak zal vallen. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de unieke smaak van dit buitengewone bier!


Productlijn: Speciaalbier van de Scheldebrouwerij
Thema: Voor geschenkpakketten
Alcohol: 8,5%
Ingrediëntendeclaratie: water, GERSTEmout, hop, gist, zeekraal, zeeaster
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 ml
Allergenen:
Gerst: