• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Slokje in kruik zoete drop 10%

€ 9,29

Inhoud: 35 centiliter
Artikelnummer: 1608
EAN: 8715646010277
Productinformatie "Slokje in kruik zoete drop 10%"

Laat je verrassen door Slokje Zoete Drop in Kruik 10% - een heerlijke zoete drop likeur, gepresenteerd in een authentiek stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de intense smaak van zoete drop, belooft een ware smaakexplosie.


Of je het nu puur drinkt of als smaakvolle toevoeging aan je favoriete dranken of desserts gebruikt, Slokje Zoete Drop biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten. Slokje drop valt met het alcohol percentage van 10% dus officieel niet onder de categorie likeur maar onder likorette. Likorettes zijn likeuren met een lager alcohol percentage, onder de 15%. De smaak is hetzelfde als een likeur maar de afdronk is zachter.


Vergelijkbaar met zoete drop likorette maar met een subtiele twist, is Slokje Zoete Drop een veelzijdige likeur die perfect is voor persoonlijk genot en als geschenk voor vrienden, familie of collega's. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.


Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de Slokje Zoete Drop variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Koffie en Slokje Babbelaar. Elk product is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren en likorettes.
Productlijn: Slokjes in stenen kruikje
Thema: Voor geschenkpakketten
Alcohol: 10%
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 ml