• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Bloedwijn rood 12%

€ 9,49

Inhoud: 75 centiliter
Artikelnummer: 3730
EAN: 8715646006034
Productinformatie "Bloedwijn rood 12%"

Ontdek de heerlijke traditie van Oma’s Recept Bloedwijn, een versterkte drank doordrenkt met de geheimen van Nederlandse ambacht. Deze onmiskenbare drank, al decennia lang gekoesterd, belichaamt de essentie van gezondheid en welzijn.Gemaakt volgens een nauwgezet bewaakt familierecept, combineert Oma’s Recept Bloedwijn zorgvuldig geselecteerde kruiden met een rijke basis van rode wijn. De toevoeging van een unieke kruidenmelange, een goed bewaard geheim dat generaties lang is doorgegeven, geeft deze wijn zijn kenmerkende smaakprofiel en helende eigenschappen.


De bloedwijn is meer dan alleen een drank, Oma’s Recept bloedwijn kan ook nog gezond zijn.Het is namelijk een ritueel van vitaliteit en veerkracht. Verrijkt met calcium en ijzer, biedt deze versterkende drank een natuurlijke boost voor lichaam en geest. Ideaal voor het doorbreken van de dagelijkse sleur, het verlichten van stress en het bevorderen van een goede nachtrust. Geniet van een glas voor de maaltijd om de eetlust op te wekken, of als een rustgevende afsluiting van de dag. Oma’s Recept Bloedwijn, een symbool van traditie en gezondheid, is niet alleen een drankje, maar een ervaring om te koesteren en te delen.


Ontdek ook onze andere producten van Oma’s Recept in deze categorie zoals Oma’s Honing Kruidenwijn Rood, Oma’s Vruchtenwijn Kersen en Oma’s Bloedwijn Rood. Bestel vandaag nog bij JanBax en ontdek de tijdloze traditie van Oma’s Recept Bloedwijn.
Productlijn: Ambrosius honing-/kruidenwijnen
Thema: Past in een gezonde leefstijl
Alcohol: 12%
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 ml