Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Klaverhoning (vast)

€ 13,89

Inhoud: 350 gram
Artikelnummer: 1170
EAN: 8715646005631
Productinformatie "Klaverhoning (vast)"

Geniet van gezonde verwennerij met onze vaste klaverhoning, rechtstreeks van de imker. Deze 100% natuurlijke honing, afkomstig van witte klaver uit niet-EU-landen, heeft zijn mooie kleur en unieke kristallisatie-eigenschappen. Klaverhoning, ook wel bekend als kinderhoning, biedt een lekkere natuurlijke smaak en is niet vloeibaar - perfect voor kinderen en honing-genieters. Geniet ook van de heerlijke aromatische geur en ontdek de licht karamelachtige smaak die deze honing zo uniek maakt!

Smaak

Klaverhoning heeft een karamelachtige zoete smaak. Dat is gelijk wat deze honing zo uniek maakt. Een genot dat zowel puur als veelzijdig in culinaire creaties kan worden genoten.

Textuur

In tegenstelling tot de textuur van acaciahoning of bloemenhoning, is de textuur van klaverhoning stevig en vast. Door de snelle kristallisatie is dit een bijna natuurlijke crème honing. De textuur van klaverhoning maakt het goed smeerbaar.

Hoe is klaverhoning te gebruiken?

In principe kan je klaverhoning hetzelfde gebruiken als al onze honingsoorten. Maar dankzij de romige structuur en uitstekende smeerbaarheid is deze honing perfect om op brood of toast te smeren. De zoete smaak verrijkt elk sneetje en voorkomt geknoei, want deze honing druipt niet van je boterham of crackers. Maar laat je zeker niet tegenhouden om deze honing als gezonde suikervervanger te gebruiken in de koffie of thee!

Productlijn: Honing rechtstreeks van de imker
Thema: Past in een gezonde leefstijl
Ingrediëntendeclaratie: honing
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 gram
Energie (kJ): 1265
Energie (kcal): 302
Vetten (gr): 0
W.v. verzadigde vetzuren (gr): 0
Koolhydraten (gr): 75,1
W.v. suikers (gr): 75,1
Eiwitten (gr): 0,4
Zout (gr): 0