• Leeftijdscontrole

    De artikelen die hier worden getoond zijn gericht op bezoekers die minimaal 18 jaar oud zijn.

    Bevestig uw leeftijd om door te gaan.

    Hierbij bevestig ik dat ik minimaal 18 jaar ben.

Met liefde voor ambacht bereid
Geselecteerde ingrediënten
Kwaliteit is onze standaard

Slokje in kruik koffie 10%

€ 9,29

Inhoud: 35 centiliter
Artikelnummer: 1606
EAN: 8715646013063
Productinformatie "Slokje in kruik koffie 10%"

Laat je betoveren door Slokje Koffie - een heerlijke koffie likeur, gepresenteerd in een charmant stenen kruikje. Deze likeur, doordrenkt met de rijke aroma's van vers gezette koffie, belooft een waar genot.


Of je het nu puur drinkt of juist gebruikt als smaakvolle toevoeging aan je favoriete koffie of dessert, Slokje Koffie biedt een unieke smaakbeleving. Met een inhoud van 350 ml en een alcoholpercentage van 10%, is het ideaal voor diverse genietmomenten.


Slokje koffie is vergelijkbaar met koffie likorette maar met wat minder alcohol. Qua smaak is dit product dus wel vergelijkbaar met koffie likorette. Slokje Koffie is een veelzijdige likeur die zowel voor persoonlijk genot als een geschenk voor vrienden, familie of collega's perfect is. Het authentieke stenen kruikje voegt een vleugje nostalgie toe aan deze unieke ervaring, waardoor het een perfecte verrassing is voor elke gelegenheid.


Bij JanBax streven we naar authenticiteit en traditie in al onze likeuren. Naast de koffie likorette variant, ontdek ook onze andere verrukkelijke smaken zoals Slokje Zoete Drop en Slokje Babbelaar. Elke variant is gestookt volgens traditionele recepten, doorgegeven van generatie op generatie. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of op zoek bent naar iets nieuws, bij JanBax vind je een uitgebreid assortiment aan diverse likeuren.
Productlijn: Slokjes in stenen kruikje
Thema: Voor geschenkpakketten
Alcohol: 10%
Voedingswaarden:
Voedingswaarden: per 100 ml